Schildersbedrijf Assen ; Buitenschilder; Glaszetter Assen; Schilder Assen
Meer dan 150 jaar ervaring in schilderwerken

Ervaren behanger in Assen

Pinkster schilderwerken

Zoekt u een behanger in Assen, Nooitgedacht, Hooghalen, Westervelde of omgeving? Een professional die het vak verstaat en evengoed is in het aanbrengen van papierbehang als glasvliesbehang? Dan bent u bij Pinkster schilderwerken aan het juiste adres. U kunt ons zowel inschakelen voor het behangen van ruimtes in nieuwbouw als voor historische panden. Wij zijn in Assen en regio als behanger actief en zetten ons zowel in voor de particuliere als de zakelijke markt.


Hoogwaardige behangproducten

Als specialist kiest Pinkster schilderwerken ervoor om alleen de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dat wij gebruikmaken van hoogwaardige behangproducten in de breedste zin van het woord. De basis van het behang is gevarieerd en wij behangen onder meer met vinylbehang, Renovlies, papierbehang en glasweefselbehang. Wij zijn flexibel voor wat betreft de inzet en u kunt ons dan ook voor het totale proces inschakelen. Hierbij verwijderen wij eerst op een vakkundige en professionele manier het bestaande behang. Vervolgens behangen wij de ruimte opnieuw. Indien u dat wenst, is het mogelijk om het behang naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Hiervoor maken wij gebruik van speciale spuitapparatuur. Deze apparatuur is zowel in te zetten voor bestaand behangwerk waarvoor onderhoud nodig is als voor nieuwbouw.

Meer dan 150 jaar ervaring

Pinkster schilderwerken heeft als bedrijf al meer dan 150 jaar aan werkervaring en is als behanger voor vele projecten inzetbaar. Behangen in Assen is een van de diensten waar wij een grote toewijding voor hebben. Het is voor ons belangrijk dat uw project met uiterste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd en onze enthousiaste en ervaren medewerkers zorgen daarvoor. Vakwerk is daarmee verzekerd en zeker ook omdat ons behangbedrijf AFerkend is. Hierdoor is er sprake van zekerheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid. Er vindt dan ook controle plaats. Verder profiteert u bij ons van het voordeel dat er gunstige prijzen gehanteerd worden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag een offerte voor behang aan.

Fotografie door Karel Zwaneveld