Uiteenlopende hoogwaardige schildersdiensten in Assen

De projecten van Pinkster Schilderwerken in Assen lopen uiteen van het schilderen van grote monumentale panden tot het behangen van uw (woon)kamer of het zetten van een glazen deur. Onze professionals zijn in te huren voor en door zowel particuliere als zakelijke klanten. Hieronder leest u meer over de diensten van Pinkster Schilderwerken. Mocht u nog vragen of een specifiek verzoek hebben, dan raden wij u aan even te bellen.

Bel ons vandaag nog
Schilderwerk Assen

Vertrouw op het vakmanschap van onze schilders 

Pinkster Schilderwerken in Assen schildert zowel de buitenkant als de binnenkant van uw pand. Voor binnenschilderwerk hebben we schuurapparatuur die voorzien is van stofafzuiging. Hiermee blijft de woning vrij van stof. Tijdens buitenschilderwerk maken we gebruik van onze eigen hoogwerkers. Al ons schildermateriaal, zowel voor binnen als buiten, wordt jaarlijks gecontroleerd. We werken dus altijd met het beste gereedschap. Daarnaast kunnen wij u door onze jarenlange ervaring advies geven over welke kleurtinten en schildersbehandelingen geschikt zijn voor uw woning. Schroom dus niet om ook contact met Pinkster Schilderwerken op te nemen voor dergelijke zaken. Pinkster Schilderwerken is uw schilder in Assen.

Vraag hier een offerte aan
Schilderwerk Assen

Bijhouden van schilderwerk beschermt uw houten kozijnen en gevels

Houtrot komt voornamelijk in oudere huizen en gebouwen voor. De oorzaak ligt vaak bij optrekkend vocht of een slechte ventilatie. Laat aangetaste kozijnen of gevelpanelen tijdig repareren door Pinkster Schilderwerken in Assen. Zo voorkomt u onnodig hoge kosten voor eventuele vervanging of verdere schade aan de kozijnen of gevelpanelen.

Glaszetten in Assen

Wij zetten alle soorten glas

Heeft u een glaszetter in Assen nodig? Pinkster Schilderwerken zet onder andere isolatieglas, veiligheidsglas, inbraakwerend glas, brandwerend glas en glas in lood. Ook kunnen we monumenten en oude gebouwen opknappen met speciaal monumentenglas.

Daarnaast is het mogelijk om hardglazen deuren door onze vakmannen te laten zetten. Vraag gerust naar meer informatie omtrent glaszetten door Pinkster Schilderwerken.

Schilderswerk Assen

Behangdienst met hoogwaardige producten

Pinkster Schilderwerken is ook in te huren voor behangwerk. Onze professionals maken gebruik van hoogwaardige behangproducten op basis van vinyl, vliesbehang of glasweefsel. We beschikken over specifieke spuitapparatuur waarbij het mogelijk is om naadloos werk af te leveren. Dit apparaat is zowel geschikt voor nieuwbouw als bestaand behangwerk dat onderhoud vergt. Meer info over de diensten van Pinkster Schilderwerken?

Vraag een offerte aan

Pinkster Schilderwerken
J.C. van Markenstraat 6 
9403 AS Assen

Postbus 939
9400 AX Assen

Contactgegevens

 0592 - 30 18 79

 info@pinksterschilderwerken.nl


KVK 04000195

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Schildersbedrijf voor Assen en omgeving, al 150 jaar.