Binnen- en buitenschilderwerk / houtrot in Assen

De projecten van Pinkster Schilderwerken in Assen lopen uiteen van het schilderen van grote monumentale panden tot het behangen van uw (woon)kamer of het zetten van een glazen deur. Onze professionals zijn in te huren voor en door zowel particuliere als zakelijke klanten. 

 

Mooi schilderwerk is het eerste visitekaartje

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning en/of kantoorpand.

Bel ons vandaag nog
Schilderwerk Assen

Vertrouw op het vakmanschap van onze schilders 

Pinkster Schilderwerken in Assen schildert zowel de buitenkant als de binnenkant van uw pand. Voor binnenschilderwerk hebben we schuurapparatuur die voorzien is van stofafzuiging. Hiermee blijft de woning vrij van stof. Tijdens buitenschilderwerk maken we gebruik van onze eigen hoogwerkers. Al ons schildermateriaal, zowel voor binnen als buiten, wordt jaarlijks gecontroleerd. We werken dus altijd met het beste gereedschap. Daarnaast kunnen wij u door onze jarenlange ervaring advies geven over welke kleurtinten en schildersbehandelingen geschikt zijn voor uw woning.

Onze mensen beschikken over een gedegen vakopleiding.

 

Om een mooi en goede onderhouden woning er ook mooi uit te laten zien in de toekomst, adviseren wij elke 5 tot 7 jaar het buitenschilderwerk door een professionele schilder te laten bijhouden.

Vraag hier een offerte aan
Schilderwerk Assen

Bijhouden van schilderwerk beschermt uw houten kozijnen en gevels

Houtrot komt voornamelijk in oudere huizen en gebouwen voor. De oorzaak ligt vaak bij optrekkend vocht of een slechte ventilatie. Laat aangetaste kozijnen of gevelpanelen tijdig repareren door Pinkster Schilderwerken in Assen. Zo voorkomt u onnodig hoge kosten voor eventuele vervanging of verdere schade aan de kozijnen of gevelpanelen.

Het is wellicht nuttig om te weten dat de wintermaanden een rustige periode is, hierdoor kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden op al uw schilderwerk gedurende de wintermaanden. Schroom dus niet om ook contact met Pinkster Schilderwerken op te nemen voor dergelijke zaken. Pinkster Schilderwerken is uw schilder in Assen.